Breek in op ethisch hacken met 18 geavanceerde online cursussen voor slechts $ 42,99

Apprendre le piratage éthique Nachrichten

Tegen het einde van dit jaar zullen naar verwachting 3,5 miljoen banen op het gebied van cybersecurity onvervuld blijven. Verschillende van deze banen betalen heel goed, en in de meeste gevallen heb je niet eens een hbo-opleiding nodig om aangenomen te worden.

Het belangrijkste is om de vaardigheden en certificeringen te hebben. De All-in-One 2022 Super-Sized Ethical Hacking Bundle helpt je beide te verwerven, met 18 cursussen die alle aspecten van cyberbeveiliging behandelen. Normaal gesproken betaal je $3.284 voor deze training, maar je kunt het nu voor slechts $42.99 krijgen via The Hacker New Deals.

Het doel van ethisch hacken is om zwakke punten in het systeem te vinden die een kwaadwillende hacker kan misbruiken. Een gecertificeerde expert kan fulltime of freelance werken en volgens PayScale tot $ 149.000 per jaar verdienen.

Deze bundel is perfect voor iedereen die geïnteresseerd is in cybersecurity en biedt de mogelijkheid om op de juiste manier te beginnen.

Beginnend met de basis, zal de beginnersvriendelijke instructie je helemaal meenemen naar technieken op hoog niveau die door professionals worden gebruikt.

Met behulp van 1.686 verschillende tutorials ontdek je hoe je een veilig Kali Linux-systeem opzet en begint te hacken met Python.

 • Python 3 cursus ethisch hacken — Zero to Mastery: in deze cursus leert u hoe u vanaf het begin 10+ tools voor penetratietesten codeert.
 • Ethisch hacken en penetratietesten — Deze cursus richt zich op de praktische kant van penetratietesten en ethisch hacken, maar je leert ook de theoretische kant van elke aanval.
 • Website hacken in de praktijk: hands-on cursus 101 — Deze training gaat meer over het begrijpen van de belangrijkste hackbedreigingen van vandaag: hoe te voorkomen en te reageren. Met 21 verschillende hacktechnieken leer je hoe je ze kunt toepassen in real-world scenario’s. In deze cursus leert u op een praktische manier de grondbeginselen van ethisch hacken.
 • Draadloze netwerken hacken: theorie en praktijk — In deze cursus leer je de basis van het hacken van netwerken met voorbeelden.
 • Hacken in de praktijk: gecertificeerde megacursus ethisch hacken — Neem de tijd om meer te weten te komen over de hedendaagse cyberdreigingen en sluit ze af met meer dan 20 uur praktijkgerichte training.
 • Mensen, systemen en mobiele apparaten hacken — Leer hoe u mobiele apparaten kunt hacken via geavanceerde social engineering.
 • Leer Burp Suite voor geavanceerde webpenetratietesten — Doe praktijkervaring op met Burp Suite, om praktische ervaring op te doen met webpenetratietesten.
 • Leer serverbeveiliging met BitNinja — Detecteer en reageer in realtime op bedreigingen, behandel valse positieven en behandel automatisch valse positieven.
 • Alles-in-één hackgids: van nul tot held — Leer de methoden en technieken die worden gebruikt bij penetratietesten.
 • PenTesting met OWASP ZAP: Mastery Course — Een must voor hackers, PenTesters, ontwikkelaars, codeurs en beveiligingsprofessionals met jarenlange ervaring.
 • Mastering Burp Suite Community-editie — Burp Suite Community Edition verkennen vanuit het perspectief van een bugjager.
 • Kali Linux Hacker Tools, trucs en technieken — Een beginnershandleiding voor Kali Linux voor ethische hackers die nieuw zijn in deze wereld.
 • Bug Bounty: webhacking — Vorig jaar betaalde Facebook $ 5 miljoen aan onafhankelijke hackers en Google betaalde meer dan $ 6 miljoen als onderdeel van zijn Bug Bounty-programma’s. In deze cursus leer je hoe je grote bedrijven zoals Facebook, Google en PayPal kunt hacken en ervoor betaald kunt krijgen.
 • Leer netwerkaanvallen en beveiliging — leer over verschillende soorten netwerkaanvallen en hoe u uzelf kunt beschermen.
 • Meester in hacken met Metasploit — Metasploit is een krachtige tool die 458 payloads, 1604 exploitmodules, 913 helpermodules en 275 post-exploitmodules bevat. Alle trucs en technieken in deze cursus zijn getest en 100% effectief.
 • Inleiding tot Python en hacken met Python — Met deze cursus kun je Python leren en vervolgens je eigen hacktool ontwikkelen met Python. Dit is een introductiecursus, je kunt je ook aanmelden als je geen ervaring hebt met Python.
 • Ethische Hacker-certificeringscursus — In deze cursus leer je over ethisch hacken van A tot Z; je kunt zelfs certificeringsexamens schrijven!
 • Volledige NMAP — In deze cursus leer je de geheimen van Ethical Hacking en Network Discovery met NMAP.

Met wat codeerkennis op zak, duik je in real-world technieken. In volledige cursussen leren studenten hoe ze webpagina’s, draadloze netwerken en mobiele apparaten kunnen hacken.

Tijdens de cursus leer je ook hoe je tests kunt automatiseren, populaire hackertools kunt gebruiken en social engineering-technieken kunt toepassen.

Deze cursus wordt gegeven door een team van experts, waaronder Gabriel Avramescu, beoordeeld met 4,4 sterren op Udemy voor zijn advieswerk op het gebied van informatiebeveiliging.

Profiteer van onze aanbieding voor levenslange toegang voor slechts $ 42,99 en bespaar meer dan $ 3.000 door vandaag de training te kopen.

David
Rate author
Hackarizona