[eBook] De ultieme presentatiesjabloon voor beveiliging voor management

Ultieme beveiliging voor beheer Nachrichten

Bent u een CISO, CIO of IT-directeur?

In uw rol bent u verantwoordelijk voor de bescherming tegen inbreuken, wat inhoudt dat u toezicht houdt op en regeert over het proces van het ontwerpen, bouwen, onderhouden en continu verbeteren van het beveiligingsprogramma van uw organisatie.

Maar buy-in krijgen van leiderschap kan moeilijk zijn als ze een niet-technisch publiek zijn.

Naast het 24/7 beheren van de beveiligingsactiviteiten van uw organisatie, moet u tijd vinden om erachter te komen hoe u de risico’s, potentiële effecten en passende stappen die nodig zijn op een effectieve manier kunt verwoorden op een manier die het leiderschap zal overtuigen om te investeren in de middelen die nodig zijn om uw organisatie veilig.

Dit komt nog door het feit dat, terwijl u gefocust bent op zaken als malware, exploits en netwerkverkeer, uw leiderschap zich voornamelijk bezighoudt met operationeel verlies en berekend risico.

Hoe overbrug je de kloof en help je het leiderschap je prioriteiten en de zakelijke impact van je team te begrijpen?

U moet de beveiligingsproblemen identificeren die er het meest toe doen, die informatie vertalen en deze presenteren op een manier die toegankelijk is voor degenen die niet bekend zijn met cyberbeveiliging.

Gelukkig is daar een sjabloon voor.

De Ultieme beveiliging voor managementpresentatiesjabloon volgt het algemeen aanvaarde NIST Cyber ​​Security Framework als een algemeen overzicht en bevat open secties die moeten worden ingevuld met betrekking tot de unieke beveiligingsstatus van elke organisatie.

Deze sjabloon helpt u:

  • Transformeer het concept van cybersecurity van vaag risico naar concrete actiepunten. Breng de mogelijke uitkomsten van cybergebeurtenissen in kaart en meet deze voor het personeel dat nodig is om uw organisatie te beschermen tegen aanzienlijk verlies als gevolg van een inbreuk.
  • Creëer een gemeenschappelijke taal om beveiligingsbehoeften begrijpelijk te maken via de NIST-frameworkpijlers – identificeren, beschermen, detecteren, reageren en herstellen.
  • Verander de perceptie van cyberbeveiliging als een budgettaire kwestie in een doorlopende strategische reis die langetermijnplanning vereist.
  • Introduceer bruikbare statistieken om de huidige staat en toekomstige voortgang van uw beveiligingsprogramma te meten. Leg op effectieve wijze gedefinieerde doelstellingen uit, hoe deze worden bereikt, en creëer een structuur om continue updates over voortgang en prestaties te presenteren.

De Ultimate Security for Management-presentatiesjabloon is op maat gemaakt voor iedereen die moeite investeert in het bereiken van organisatorische beveiliging en ernaar streeft de werkelijke waarde ervan te communiceren.

Download de Ultieme beveiliging voor managementpresentatiesjabloon hier.

David
Rate author
Hackarizona