[eBook] Uw 90-dagen MSSP-abonnement: hoe u de marges kunt verbeteren en de servicelevering kunt opschalen

[eBook] Su plan MSSP de 90 días: cómo mejorar los márgenes y ampliar la prestación de servicios Nachrichten

Om winst te maken op een bloeiende markt, moet een Managed Security Service Provider (MSSP) het hoofd bieden aan ongekende concurrentie en complexe uitdagingen. Het goede nieuws is dat de vraag enorm stijgt. 69% van de organisaties is van plan de uitgaven voor cyberbeveiliging in 2022 te verhogen.

Het slechte nieuws is dat iedereen een stukje van de taart wil. MSSP’s moeten elkaar overtreffen en tegelijkertijd inbreuken door traditionele IT-leveranciers en MSP’s afweren. Als gevolg hiervan bezwijken sommige MSSP’s onder de krapte van lage marges. Anderen worstelen om succesvol op te schalen.

De meest succesvolle MSSP’s ondernemen actie om hun huidige financiële positie te verbeteren en tegelijkertijd een basis te leggen voor groei op lange termijn. Een nieuw e-book, “Uw 90-dagen MSSP-abonnement: hoe u de marges kunt verbeteren en de servicelevering kunt opschalen,” om MSSP’s te helpen het huidige cyberbeveiligingslandschap te begrijpen, hun huidige positie daarin, wat ze goed doen en waar ze het meest kunnen verbeteren.

Dit negenstappenplan biedt MSSP’s een duidelijk pad om de winstgevendheid en schaalbaarheid te vergroten:

  1. Begrijp de zich ontwikkelende beveiligingsmarkt
  2. Bekijk de diensten die u momenteel aanbiedt
  3. Identificeer gebieden met hogere marges
  4. Bepaal gebieden met lage marges
  5. Beoordeel bestaande bronnen
  6. Ontdek samenwerkingsmogelijkheden
  7. Selecteer de juiste leveranciers
  8. Ontwikkel een strategie
  9. Voer je strategie uit

downloaden “Uw 90-dagen MSSP-abonnement: hoe u de marges kunt verbeteren en de servicelevering kunt opschalen” om uw volledige potentieel te ontketenen – en uw klanten te beschermen met betaalbare, efficiënte en effectieve beveiligingsservices.

David
Rate author
Hackarizona