[eBook] Uw eerste 90 dagen als MSSP: 10 stappen naar succes

Slechte acteurs evolueren voortdurend hun tactieken en worden steeds geavanceerder. In de afgelopen paar jaar hebben we supply chain-aanvallen gezien die snel wijdverspreide schade aanrichten in hele industrieën. Maar de aanvallers richten hun inspanningen niet alleen op toeleveringsketens.

Bedrijven worden bijvoorbeeld steeds meer afhankelijk van SaaS-apps en de cloud, waardoor aanvallers een nieuwe manier krijgen om kritieke gegevens en activa te stelen.

Door de dreigende dreiging van ransomware-aanvallen, phishing-scams en destructieve BEC-campagnes vragen bedrijven zich af: moet ik mijn beveiliging verhogen?

Als gevolg hiervan hebben veel managed service providers (MSP) vragen over het beveiligingsniveau dat ze hun klanten kunnen bieden. In deze nieuwe omgeving merken MSP’s dat ze niet langer kunnen ontkomen aan het aanbieden van cyberbeveiligingsdiensten.

Gelukkig, er is een eBook voor MSP’s die zich uitbreiden naar de beveiligingsruimte als Managed Security Service Providers (MSSP).

Het is essentieel voor MSP’s om een ​​duidelijke strategie te hebben als ze een MSSP worden om ervoor te zorgen dat ze blijven groeien en erin slagen hun klanten verbeterde beveiliging te bieden. En de eerste 90 dagen in de nieuwe rol behoren tot de belangrijkste.

Maar waar beginnen ze?

10 stappen voor nieuwe MSSP’s

Dit eBook legt uit hoe MSP’s die de MSSP-markt betreden, hun eerste 90 dagen moeten doorbrengen. Het stelt nieuwe MSSP’s in staat om vol vertrouwen de eerste stappen in deze transitie te zetten, terwijl ze onderweg concurrerende prioriteiten en onverwachte hindernissen nemen.

Uw eerste 90 dagen als MSSP: 10 stappen naar succes omvat:

  • De vele facetten en technologieën van de beveiligingssector.
  • De verschillende modellen voor cyberbeveiligingsservices die beschikbaar zijn.
  • Hoe u uw eigen capaciteiten beoordeelt.
  • Hoe u de beste beveiligingsservice bepaalt om te starten.
  • Tips voor het selecteren van potentiële partners.
  • Waar u aan moet denken als u een werkbare strategie voor MSSP-succes opbouwt.

U kunt meer leren en de 10 stappen ontdekken hier.

David
Rate author
Hackarizona