Krijg levenslange toegang tot deze 60 uur durende Java-programmeertrainingsbundel @ 97% korting

Formation en programmation Java Nachrichten

Java is een zeer veelzijdige programmeertaal. Van Android-apps tot Oracle-databases, het kan worden gebruikt om een ​​breed scala aan software en systemen van stroom te voorzien. Zoals met de meeste technische vaardigheden, is de beste manier om Java te leren, door uw eigen projecten te bouwen. Maar je kunt de zaken zeker versnellen met een training van hoge kwaliteit.

De Complete Java Coder-bundel voor 2022 biedt daar veel van – in feite negen volledige videocursussen. De training is afkomstig van best beoordeelde instructeurs en je krijgt tal van praktische projecten om te proberen. De inbegrepen training is $ 1.791 waard. Maar in een speciale deal voor trouwe lezers van The Hacker News kun je de bundel ophalen voor slechts $ 39,99.

Speciale aanbieding — Voor een beperkte tijd krijgt u onbeperkt levenslange toegang tot meer dan 60 uur Java-training voor slechts $ 39,99. Dat is een niet te missen deal!

Volgens Indeed is het gemiddelde salaris voor een Java-ontwikkelaar in de VS ongeveer $ 115.000 per jaar. Maar ook als je niet van plan bent specialist te worden, is Java leren een slimme zet. Deze taal is een geweldige basis voor het beheersen van vele andere talen, zoals C, C++ en Python.

Wat uw redenering ook is, de Complete 2022 Java Coder Bundle helpt u op weg te gaan en geavanceerde technieken te oefenen. Door middel van 60 uur aan video-tutorials leer je de syntaxis en structuur van Java en ontdek je hoe het kan worden ingezet. Onderweg speel je met Oracle, Apache en andere populaire platforms.

Je team van instructeurs is indrukwekkend, met mensen als voormalig Google-ingenieur Grant Klimaytys en Tim Short, die tien jaar ervaring heeft in professionele IT. Ze hebben allebei geweldige beoordelingen van eerdere studenten.

Bestel vandaag nog voor slechts $ 39,99 en krijg levenslange on-demand toegang tot alle negen cursussen, plus certificering.

Prijzen onder voorbehoud

David
Rate author
Hackarizona