Krijg levenslange toegang tot voorbereidingscursussen voor cyberbeveiligingscertificering in 2022 met 95% korting

Obtenez un accès à vie aux cours de préparation à la certification de cybersécurité 2022 à 95 % de réduction Nachrichten

Ooit gedacht aan fulltime werken in cybersecurity? Met miljoenen onvervulde vacatures in de buurt, is dit een goed moment om in de branche te stappen. Natuurlijk zijn er veel verschillende rollen op dit gebied. Maar ze vereisen allemaal hetzelfde handjevol professionele certificeringen.

De 2022 Ultimate Advanced CyberSecurity Professional-certificeringsbundel helpt u het volledige huis te verzamelen, met vijf volledige cursussen die werken aan belangrijke examens. De inbegrepen training heeft een totale waarde van $ 1.475. Maar in een speciale deal voor lezers van The Hacker News is de bundel nu beschikbaar voor slechts $ 69.

Speciale aanbieding U kunt momenteel vijf hooggewaardeerde cyberbeveiligingscertificeringscursussen krijgen voor slechts $ 69, inclusief levenslange toegang!

Of u nu een penetratietester of een cyberbeveiligingsonderzoeker wilt zijn, technische recruiters willen bewijs zien van uw beveiligingsexpertise. NIST is vereist voor overheidsprojecten. Ondertussen kunnen CISSP, ISACA en CASP+ deuren openen in de private sector.

In deze bundel krijg je een volledige voorbereiding op alle examens. De training omvat alles wat u moet weten om de tests te doorstaan, samen met praktijkkennis over onderwerpen als risicobeheer, beveiligingsbeheer, testen, naleving, herstel na rampen, verdedigingsanalyse en nog veel meer.

De bundel biedt in totaal 147 uur aan video-tutorials, geleverd door de experts van ITproTV.

ITproTV, opgericht in 2013 door twee ervaren IT-professionals, is een van de meest vertrouwde onderwijsaanbieders ter wereld geworden. Het bedrijf wordt beoordeeld met 4,8 van de 5 sterren op G2 en 4,5 van de 5 sterren op Trustpilot. De cursussen in deze bundel hebben ook geweldige individuele beoordelingen.

Bestel vandaag nog voor slechts $ 69 om levenslange on-demand toegang te krijgen tot alle vijf cursussen op desktop en mobiele apparaten, en bespaar maar liefst 95% op de totale prijs!

Prijzen onder voorbehoud

David
Rate author
Hackarizona