Verbeter uw hackvaardigheden met 9 Python-cursussen voor slechts $ 39

Apprendre le piratage et Python Nachrichten

Voor iedereen met interesse in cybersecurity is het leren van Python een must. De taal wordt veel gebruikt bij white hat-hacking en professionals gebruiken Python-scripts om tests te automatiseren. Het heeft ook een nut in de “zachte” kant van cyberbeveiliging – zoals het web afschrapen op gecompromitteerde gegevens en het detecteren van bugs.

Met negen volledige videocursussen helpt The Complete 2022 Python Programmer Bundle je deze krachtige programmeertaal onder de knie te krijgen. De inbegrepen training is in totaal $ 1.791 waard. Maar dankzij een speciale prijsdaling kunnen lezers van The Hacker News de bundel vandaag krijgen voor slechts $ 39.

Speciale aanbieding – Deze bibliotheek met Python-videotraining bevat 46 uur aan inhoud en je kunt vandaag nog levenslange toegang krijgen voor slechts $39!

Wanneer elk nieuw jaar computerwetenschappelijk talent arriveert bij MIT en Stanford, is Python een van de eerste talen die ze leren.

Waarom? Nou, het is relatief gemakkelijk te lezen. Maar net zo belangrijk, het is super veelzijdig en krachtig genoeg.

Als je technische ambities hebt, loont het om de leiding van die slimme jonge geesten te volgen. Alleen al het beheersen van Python kan een carrière van zes cijfers in ontwikkeling openen. De Complete 2022 Python Programmer Bundle is jouw weg naar binnen. De bundel biedt in totaal 46 uur hands-on training, te beginnen met de basis en je mee te nemen in geavanceerde technieken.

Onderweg leer je over ruimtelijke analyse, scraping, het bouwen van algoritmen, rapportage en meer. Elke cursus bevat tal van activiteiten om zelf uit te proberen, en u kunt aan het einde van elk traject een certificaat van voltooiing behalen.

Je leert van mensen als Edward Pie – een senior AI- en software-engineer, beoordeeld met 4,6 van de 5 sterren door eerdere studenten. Hier wordt hij vergezeld door verschillende andere briljante instructeurs.

Bestel nu voor slechts $ 39 om alle negen cursussen te bemachtigen met 97% korting op hun totale waarde!

Prijzen onder voorbehoud

David
Rate author
Hackarizona